UA-89037246-1

  ”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

Vadsbos DR-serie omfattar nätaggregat på 30-240W för DIN-skenemontage. DR-30,
DR-45 och DR-60 är normkapslade. Eftersom de är mycket pålitliga behöver du bara tänka på dem en gång: när de installeras! Höga toleranser mot överlast, överspänning, och mycket mer gör DR-serien mycket robust. Därtill kommer självklart inbyggda skydd mot kortslutning, överlast och överspänning med automatisk återgång när felet är avhjälpt. Inspänningen har en totalbredd på hela 100-240V! LED-indikering som indikerar att DC-spänningen är OK gör eventuell felsökning smidig och enkel. Aggregaten är självkylda vilket minskar risken för fel. Självklara användningsområden är all typ av manöverutrustning. DR-aggregaten passar även bra för att driva LED-lister. För att dessutom dimra listerna, använder du enklast Vadsbos PWM360A-dimmer E 13 774 38.

Relaterade produkter

 
Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo Transformatorer utvecklar, tillverkar och säljer produkter för kraftförsörjning, strömförsörjning och strömreglering. Vadsbo har upprättat långsiktiga leverantörsförbindelser med ett flertal framstående tillverkare inom sitt verksamhetsområde. Genom nätverket av leverantörer förfogar Vadsbo över ett exklusivt urval av tillverkare inom respektive tekniksegment.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien.
Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Vadsbo Kraft

Vadsbo Kraft är vårat varumärke som står för ett brett program av strömförsörjningsprodukter för industri och OEM. Vadsbo Krafts mål är att levererar kvalitetsprodukter med fokus på innovativa lösningar så som multifunktion och användarvänlighet.

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies