”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Vadsbos DR-serie omfattar nätaggregat på 30-240W för DIN-skenemontage. DR-30,
DR-45 och DR-60 är normkapslade. Eftersom de är mycket pålitliga behöver du bara tänka på dem en gång: när de installeras! Höga toleranser mot överlast, överspänning, och mycket mer gör DR-serien mycket robust. Därtill kommer självklart inbyggda skydd mot kortslutning, överlast och överspänning med automatisk återgång när felet är avhjälpt. Inspänningen har en totalbredd på hela 100-240V! LED-indikering som indikerar att DC-spänningen är OK gör eventuell felsökning smidig och enkel. Aggregaten är självkylda vilket minskar risken för fel. Självklara användningsområden är all typ av manöverutrustning. DR-aggregaten passar även bra för att driva LED-lister. För att dessutom dimra listerna, använder du enklast Vadsbos PWM360A-dimmer E 13 774 38.

Relaterade produkter

 
Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies