”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0kr

Till varukorgen-ikon

0

Dimring med app, knapp och vred

VD220WCM är en universal vriddimmer som kan dimra alla typer av laster, 0 – 200VA. Den har ett kraftigt transientskydd och möjliggör trådlös trappdimring genom vred.

Genom appen kan man ställa in att vredet skall styra en annan valfri Casambi-kompatibel enhet. Detta möjliggör vriddimring av en gruppering av tryckdimrar, drivdon, inställda scener eller övriga produkter som har stöd för Casambi. Du kan även välja att vriddimra i färg för Tunable White applikationer. Dimmern levereras komplett med ramar anpassade till Elko och Exxact.

Se funktionsfilmen här.

Läs mer om VD220WCM här.

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies