UA-89037246-1

  ”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

dimmerGuiden™ 

Produkterna vi utvecklar är riktade till dig som vill lösa din installation på ett enkelt och praktiskt sätt. I dimmerGuiden™ har vi samlat våra produkter, mätningar och tekniska framsteg i form av förklaringar kring dimring och installationsförfarande. Den innehåller aktuella och enkla tips på hur du lyckas med din installation. Vi vet att frågorna är många och dimmerGuiden™ är till för att på ett lättförståeligt sätt räta ut dessa frågetecken. 


dimmerGuiden™ ges numera ut vartannat år. Nästa nummer utkommer under 2017.

Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Bolaget är sedan länge ett väletablerat namn inom ljusreglering och dimring med sina marknadsdrivande och innovativa produkter och kund-erbjudanden. Vi erbjuder smart och intuitiv belysningsstyrning genom telefon eller andra smarta enheter.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien. Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter & kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies