UA-89037246-1

  ”icon” 031-23 56 00  |  ”icon” info(@)vadsbo.net

  031-235600 e-mail ENG SVE

LADDTEKNIK

Aggregatet har tre laddningssätt med automatisk omställning; snabb-, underhålls- och återställningsladdning. Aggregatet kan återladda batteriet vid förhållanden med väldigt låg spänning (nära 0 V) samtidigt som normal spänning till lasten säkerställs. Önskad laddström kan ställas in efter intervallet 20-100% av märkströmmen. Larmsignaler är möjliga genom laddarens två spänningsfria utgångar. En larmar vid nätspänningsbortfall, den andra larmar när/om batteriet är skadat eller när det endast finns 30% kvar av batteriets kapacitet.   

ON-LINE UPS  

Genom att aggregatet har en statisk förbikopplare uppstår ingen omkopplingstid om lasten måste kopplas över till matning direkt från batteriet. Detta är i praktiken den funktion som förekommer mest på marknaden för UPS-enheter med uteffekt 5 kVA och högre. CBI-laddarna är utrustade med dubbla utgångar. En utgång för direkt strömförsörjning till lasten och en utgång för laddning av batteriet. Lösningen möjliggör total kontroll över batteriets kondition, samtidigt som lasten får sin rätta strömförsörjning.   

SKYDD MOT  

- Kortslutning och överlast - Anslutning av batterier med fel spänning - Djupurladdning av batteriet - Oavsiktligt bortfall av batterianslutning - Omvänd polaritetsanslutning  

EGENSKAPER 

- Larm vid batterifel via reläutgång - Larm vid spänningsbortfall via reläutgång - Diagnosticerar batteriet var fjärde timme - Analyserar batterieffektiviteten - Möjlighet att ansluta batteri upp till 100Ah - Smart trestegsladdare - Online UPS   

TILLBEHÖR  

- Extern LED-panel - Temperaturregleringsenhet - Kompensering för spänningsfall i ledningar Samtliga tillbehör ansluts med RJ45-kontakt genom AUX- utgången på fronten.

Relaterade produkter

 
Vadsbo Transformatorer AB

Vadsbo Transformatorer utvecklar, tillverkar och säljer produkter för kraftförsörjning, strömförsörjning och strömreglering. Vadsbo har upprättat långsiktiga leverantörsförbindelser med ett flertal framstående tillverkare inom sitt verksamhetsområde. Genom nätverket av leverantörer förfogar Vadsbo över ett exklusivt urval av tillverkare inom respektive tekniksegment.

Vadsbo LightTech

Vadsbo LightTech är vårat egna varumärke som omfattar Vadsbos belysningsprodukter så som den populära LCC serien.
Vadsbo LightTechs syfte är att utbilda er i hur ni kan spara tid och pengar med den rätt utprovade kombinationen av dimmer, drivdon och ljuskälla. Detta görs kontinuerligt genom våra LightTech-utbildningar, kontakta oss för att boka upp en utbildning för dig och dina kollegor!

Vadsbo Kraft

Vadsbo Kraft är vårat varumärke som står för ett brett program av strömförsörjningsprodukter för industri och OEM. Vadsbo Krafts mål är att levererar kvalitetsprodukter med fokus på innovativa lösningar så som multifunktion och användarvänlighet.

Nyheter & kampanjer

Fyll i din e-postadress och ta del av nyheter, kampanjer före alla andra.

Copyright © 2017 Vadsbo Transformatorer AB, all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies